Witam przedstawiam wam multi na mapie agro pomorze v3 lov poly to pierwsze zniwa młócimy pszenice umłóciliśmy tylko 63,546 ton
przedstawiam wam fotki:
na fotkach występuje marka
-claas
-fendt Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
komentujcie czy wam sie podobają na jutro planujemy zmienic kombajny na inne moze marka New Holland
10/10 możesz wrzucać na inny serwer np na pokazywarkę zmieści się tam do 30 zdięć
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
własnie nie moge a chciałbym bo ten program co go mam to robi zdjęcia w innym formacie i na pokazywarkę się nie da wrzucić i jak chce przestawic to wyskakuje error
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !