Witam. Od dość niedługiego czasu prowadze gospodarstwo rolne w miejscowości Wojciechów koło Lublina. Dostałem je w ramach darowizny od moje ojca chrzestnego. On wraz z żona i dziećmi wyjechali do Niemiec, jako że ma tam dużo większe perspektywy dobrej pracy i wyższe pensje. Nie chciał sprzedawać tego "byle komu", lecz wolał pozostawić swoje rodzinne gospodarstwo w zaufanych rękach. Oczywiście będę starał się jak najlepiej rozwinąć tabor sprzętów i zrobić prawdziwa Europejska gospodarke.
A tutaj fotki ze sprzętów jakie aktualnie posiadam:Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
P.S: Ursus 3512 jest juz sprzedany, wczoraj facet dał mi zaliczke za niego.
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !