10/10 tylko jaka to mapka
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
No ładnie ładnie 10/10
<--- Pomogłem? Postaw zimnego browara..
200 postów: 13.02.2011
300 postów: 17.07.2011
okolo 20ton
podkarpackie pola
Dzisiaj paczkowałem lecz nie chciało mi się fot robić może jutro coś wstawię![]()
kielcio4 (15-02-12)
o kurcze nie zauważyłem brat gadał że musi sobie benzyny kupi i jakoś tak się wzięło
Ps. Foty będę wstawiał co jakiś czas także zapraszam do komentowania![]()
banderas_rr (25-01-12)
robosl(25-01-12)
10/10 super
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)