Najlepsze ubezpieczenia Legionowo dla wszystkich
Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Przegląda
    Legionowo
    Postaw Piwko!
    16
    19 za 17 wypowiedzi

AGRO_v2_Moja_Gospodarka

Witam was bardzo gorąco tu Młody szczęśliwy rolnik. Szczęśliwy dlatego, gdyż wylicytowałem na licytacji ogromne gospodarstwo wraz z niektórymi maszynami za na prawdę nie wielkie pieniądze.:Hay: Młody ponieważ mam niespełna 26 lat. Wraz z moją rodziną czyli dwójką dzieci i żoną przeprowadziliśmy się tam.:Hay: Gospodarstwo jest zadbane i było bardzo przyjemnie prowadzone. Niestety prowadzę ja sam z moim starszym synem i dwoma znajomymi którzy znają się na rzeczy.lush:W promieniu kilkunastu kilometrów nie ma żadnego innego tak dużego gospodarstwa, ale jestem zadowolony bo obrabiam około 150ha ziemi uprawnej i 30ha łąk więc jest w co "ręce wsadzić":Hay:. Będę wam przedstawiać zdjęcia w formacie slajdów, gdyż bardzo lubię robić dużo zdjęć.

Na początek żniwa PSZENICY. Wykosiłem jakieś 38ha. Poszło dość ładnie i bez większych kłopotów.
    Wystąpili: Ursus1634 potem Zetor16245 plus dwie przyczepy HL i AUTOSAN, Fortschritt E516 i E517 ze zmienionymi hederami z kombajnu Fortschritt E524.

Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

Proszę o komentarze i krytykę, aby następne zdjęcia były lepsze

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    ładne foty i film
    Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangę​pomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !

3. ursushdk upija się dziś na koszt:

kielcio4 (13-01-12)

Przegląda
    Legionowo
    Postaw Piwko!
    16
    19 za 17 wypowiedzi
    dzięki

proszę o więcej komentarzy i ocen

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    ładne foty 10/10
    Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangę​pomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !

Awatar d0ll4r
    Przegląda
    Barwalde
    Postaw Piwko!
    64
    97 za 62 wypowiedzi
    Ładnie, ładnie. Widzę, że Agro Pomorze v2. Chyba mapa przypadła ci do gustu bo na Agro Pomorze v3 nie grasz
    Warn Hunter

7. d0ll4r upija się dziś na koszt:

kielcio4 (19-01-12)

Przegląda
    Legionowo
    Postaw Piwko!
    16
    19 za 17 wypowiedzi
    Żniwa rzepakowe.
    cz1. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
    cz2. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

Postaw Piwko!
    0
    1 za 1 wypowiedź
    fajne foty i filmik D

10. kurde 2 upija się dziś na koszt:

kielcio4 (19-01-12)

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    fajne foty 10/10

Przegląda
    Legionowo
    Postaw Piwko!
    16
    19 za 17 wypowiedzi
    no i trochę czas odświeżyć ten temat

Heh wszystko idzie jak ta lala wykosiłem rzepak i zabrałem trochę pieniędzy z rzepaku sypnęło ładnie z hektara około 12ha a było jakieś 41 hektarów czyli całkiem ładnie poszło i bez większych przeszkód. Wracając do moich zakupów to kupiłem Claas-a Lexion580C i John Deer-a 2066 musiałem sprzedać Fortschritt-y bo były już przestarzałe, oraz kupiłem sobie jeszcze jeden ciągnik Case IH 7250 ah to jest moje oczko w głowie 280 KM z przednim TUZ-em.

oto kilka zdjęć

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    10/10 ładny claas

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów