Witam.
Kosiłem pszenice i używałem mojego "Jelonka" + D47 ( z dodatkowymi burtami ) + Bizon 083. Całkowicie jestem zadowolony ze sprzętu a przede wszystkim z JD ma około 100KM i nadaje się bardzo dobrze do ciągania ciężkich przyczep. Wysypało mi jakieś 15 ton z pszenicy całkiem ładnie jak na tak mały obszarNa zdjęciach jest wszystko pokazane pracowałem od 12 w południe do 17. Trochę się zeszło, gdyż miałem problem z podnośnikiem w przyczepie i musiałem go naprawić
![]()
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

LinkBack URL
About LinkBacks

Na zdjęciach jest wszystko pokazane pracowałem od 12 w południe do 17. Trochę się zeszło, gdyż miałem problem z podnośnikiem w przyczepie i musiałem go naprawić
Odpowiedz z cytatem
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !