10/10 super
10/10 super
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
Ja zapiełem jeszcze rozrzutnik i pojechałem nawozić obornik bo będę szykował pole pod rzepak a na pryzmie trochę się nazbierało
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
---------- Post dodany o godz. 15:28 ---------- Poprzedny post został dodany o godz. 15:09 ----------
wpadłem do Franka z sąsiedniej wioski zobaczyć jak sprawuje mu się claasik przy siewie poproszę go żeby przyjechał do mnie na usługę
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
10/10 super
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
banderas_rr (19-02-12)
SPoko fotki 10/10![]()
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
Dzisiaj foty z nowego gospodarstwa po upadku mojego dostałem prezesurę w nowym gospodarstwie na pn-zach Niemiec trochę daleko ale inna polityka gospodarcza no i całkiem dobry sprzęt a ze euro dobrze stoi wiec na razie popracuje u kogoś później poszukam coś u nas
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
jawka14110 (22-02-12), ursushdk (22-02-12)
10/10 super
postaw browca!
Miło się ogląda twoje poczynania i zapraszam do nas bo juz dawno nie odwiedzałes. Piwko na zachętę
1000 postów- 28.08.2011
Do administracji: Mam zmienne IP więc inni użytkownicy moga mieć taki sam adres IP
Super foteczki.
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
Witam juz dawno nic ciekawego nie wstawiałem bo w sumie nie mam czasu grac ale testy jakies tam robię
od kilku dni z kolegą z forum walczę nad zetorkiem 5340 jest to model agrometa a ja trochę usprawniam pod siebie
zrobiłem nowy dźwięk i wyskalowałem koła dodałem obciążnik a KamilW dodał zapalanie na klawisz oraz pomógł mi w instalacji tura
sprzęt narazie w fazie testów i wyszukiwania błędów
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
10/10 twoje foty aż chce się oglądać
postaw browca!
banderas_rr (30-03-12)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)