Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91
    Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    10/10 super
    Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangę​pomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !

Super Moderator Awatar banderas_rr
    Przegląda
    Szamotuly/Larvik
    Postaw Piwko!
    140
    144 za 104 wypowiedzi
    Ja zapiełem jeszcze rozrzutnik i pojechałem nawozić obornik bo będę szykował pole pod rzepak a na pryzmie trochę się nazbierało
    Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

---------- Post dodany o godz. 15:28 ---------- Poprzedny post został dodany o godz. 15:09 ----------

wpadłem do Franka z sąsiedniej wioski zobaczyć jak sprawuje mu się claasik przy siewie poproszę go żeby przyjechał do mnie na usługę
    Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
    Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    10/10 super
    Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangę​pomogłem postaw browca!:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !

4. ursushdk upija się dziś na koszt:

banderas_rr (19-02-12)

Awatar slepson
    Przegląda
    Lublin
    Postaw Piwko!
    1
    29 za 27 wypowiedzi
    SPoko fotki 10/10
    93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
    100 postów - 22 luty 2012 20:47

Przegląda
    Szamotuly/Larvik
    Postaw Piwko!
    140
    144 za 104 wypowiedzi
    Dzisiaj foty z nowego gospodarstwa po upadku mojego dostałem prezesurę w nowym gospodarstwie na pn-zach Niemiec trochę daleko ale inna polityka gospodarcza no i całkiem dobry sprzęt a ze euro dobrze stoi wiec na razie popracuje u kogoś później poszukam coś u nas
    Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

7. banderas_rr upija się dzisiaj na koszt 2 osób:

jawka14110 (22-02-12), ursushdk (22-02-12)

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    10/10 super

Awatar jawka14110
    Postaw Piwko!
    87
    644 za 584 wypowiedzi
    Miło się ogląda twoje poczynania i zapraszam do nas bo juz dawno nie odwiedzałes. Piwko na zachętę
    1000 postów- 28.08.2011
    Do administracji: Mam zmienne IP więc inni użytkownicy moga mieć taki sam adres IP

Awatar slepson
    Przegląda
    Lublin
    Postaw Piwko!
    1
    29 za 27 wypowiedzi
    Super foteczki.
    93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
    100 postów - 22 luty 2012 20:47

Przegląda
    Szamotuly/Larvik
    Postaw Piwko!
    140
    144 za 104 wypowiedzi
    Witam juz dawno nic ciekawego nie wstawiałem bo w sumie nie mam czasu grac ale testy jakies tam robię
    od kilku dni z kolegą z forum walczę nad zetorkiem 5340 jest to model agrometa a ja trochę usprawniam pod siebie
    zrobiłem nowy dźwięk i wyskalowałem koła dodałem obciążnik a KamilW dodał zapalanie na klawisz oraz pomógł mi w instalacji tura
    sprzęt narazie w fazie testów i wyszukiwania błędów

Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.

Awatar ursushdk
    Przegląda
    Iłża 30 km od Radomia
    Postaw Piwko!
    709
    164 za 152 wypowiedzi
    10/10 twoje foty aż chce się oglądać

13. ursushdk upija się dziś na koszt:

banderas_rr (30-03-12)

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów