Witam.
Razem z ojcem prowadzimy gospodarstwo rolne w wysokości 48ha w miejscowości Marcinowice. Mamy największą farmę w tej miejscowości a więc jestem wójtem tej wsi .
Gospodarstwo istnieje od 1950 roku do 2011 gospodarzył na niej mój Dziadek które potem dostał je mój Ojciec.
Gospodarstwo jest na mnie przepisane od 2005 roku, a więc gospodarze od 6 lat.
Mam 16 krów i oczywiście oddaje mleko za które dostaje 10 tys. na dzień
Najpierw moje ciągniki którymi obrabiam 48hektarków.
Ursusy 4514 + tur sipma i C-360
Zetor16245
BIZON ZO-56 ŻÓŁTY I CZERWONY I PRESA metalfach
Nowy ursus 6824 mido
Przyczepy:
D-83
D-55 świeżo po remoncie
beczka Meprozet, zbieracz bel i rozrzutnik unia brzeg
Przyczepa do transportu bel
Kosiarka i zgrabiarka
przewracarka
Siewnik i opryskiwacz
Samozbierająca TO-50
Agregat uprawowy RCW 3 I cyklop
Akurat trafiłem na mleczarza który przyjechał po mleko
Nie pytać mnie o download modów bo tak nie dam.
Dziękuje
co drugi komentarz ZIMNY BROWAR
zapraszam na mój kanał na yt Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
moje fotki z LS Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
Moje GG: 35972756
Jestem miły, kulturalny i zawsze służę pomocą. Proszę się mnie nie bać, nie gryzę.
Nie pomagam na GG w sprawach o LS więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
zapraszam na mój kanał na yt Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
Jestem miły, kulturalny i zawsze służę pomocą. Proszę się mnie nie bać, nie gryzę.
Nie pomagam na GG w sprawach o LS więc nie trać mojego i swojego czasu pisząc do mnie.
Podoba ci się sygnaturkaPisz Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Pomogłem Postaw Piwo to nic nie kosztujeZobacz my Fotos Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. -U-R-S-U-S- C360 i nic więcej nie potrzebne :Angel:xD
maszynki super ,fotki 6/6 na drugi raz daj miniaturki fotek
93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu!
moje fotki z gry:
LS 2011: Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
LS 2009: Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
moje filmiki z gry:
LS 2011: Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
LS 2009: Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.