super foty10/10
super foty10/10
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
ładnie ładnie to chyba kupiłeś mój pgr co mi komornik zlicytował,ja popadłem w straszne długi i musiałem się wycofać ale już mi się szykuje nowy pgr do wzięcia tylko muszę na wpłatę nazbiierac do agencji rolnej,ale pani prezes obiecała ze mi przytrzyma te gospodarstwo
no zycze bezproblemowej gospodarki na tym gospodarstwie oby hieny skarbowe ciebie omijały
mr kazik (28-02-12)
bardzo fajnie 10/10![]()
10/10 super
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
Super fotki![]()
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
Nadeszła pora żniw. Więc nie czekając ani minuty dłużej wziąłem się do pracyPod kosę szedł rzepak, nasiona sypane do silosów. Niestety silosy nie były czyste więc chłopcy je czyścili na szybko i ciągniki musiały stać "w ogonku"
Ale jakoś w miarę szybko to poszło i mogły ziarno wysypać.
Małe sprostowanie do poprzednich fotek. Była na nich przyczepa "star" za ursusem 1214.. Niestety była to przyczepa z PGR'u i nie przyjrzałem się dokładnie na jej stan techniczny.. Rama była w fatalnym stanie. Dobrze ze przez przypadek zostało to zauważone.. Przyczepa poszła na żyletki a zastąpiła ją przyczepa Unia 10t
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
5000 postów - 29.12.2011 godz 10:38
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)