Dziś do Tych którzy chcą zarobić! Wyprodukuj Władka z napędem 4x4 i zgarnij kasę Ja Kostek za sponsoruje Cie drogi zwycięzco. Konkurs zaczyna się już teraz i trwać będzie do 11 Października. Można przerobić Władka t25. Pamiętaj o tym im więcej będzie miał bajerów tym większe szanse ze wygrasz. Jestem gotów na spore wydatki!! Uwaga dwa pierwsze miejsca wygrywają! Na forum jest wladek z turem wiec macie do zrobienia tylko obciazniki i naped POWODZENIA!
Władimirec T30 Mile widziane:
*tuz/max z przodu obciążników
*kierunkowskazy
*tur
*otwierane drzwi lewe
A oto przykładowe zdjęcie:
Nawet 100zl za T30
Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. kliknij w brzuszek pajacyka Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. w 5 groszy w serduszku Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. w chlebek z lewej strony.
Pomożesz chorym i głodującym dzieciom... POMOGĘ TOBIE to nic Cię nie kosztuje $$
Oto Twoja przyszłość : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. 93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu! Pomagam na PW oraz GG <== Jestem Abstynentem
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
bedzie ? Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
NIE POMAGAM NA GG ANI NA PW W SPRAWACH LS Wszystkie przedpremierowe mody do ls 2009 Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Pozdro dla Bartoszek93,Trac125,Serokipawlowski,Grzsta9,Kubcio1000,Badziu,Mati7766,Jasek,Cashpoint,Hetmanek,Sobaczek Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. 93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu!
oto mój rusek T30
ma:
otwierane lewe drzwi KP_7 ,
otwierana prawą szybę na KP_9 ,
kierunkowskazy na przyciski KP_1 , 2 , 3 ,
zaczep do tura ,
amortyzacje siedzenia ( zrobiłem że sam farmer podskakuje na wybojach )
lagi ( tylny tuz ) podnoszone na przycisk V
światła robocze na przycisk L
oto zdjęcia :
większość funkcji widać na zdjęciach
i co o tym sądzicie ?
(edit)zapomniałem dodać że ma jeszcze odpalanie na przycisk oraz obrotościomierz
i dodałem jeszcze obracający się wał napędu przedniego
Ostatnio edytowane przez cezary98 ; 06-09-10 o 15:41Powód: nowy skrypt w ciągniku
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. zestaw roku na targach obora 2010 w roli głównej rusek t30
NIE POMAGAM NA GG ANI NA PW W SPRAWACH LS Wszystkie przedpremierowe mody do ls 2009 Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Pozdro dla Bartoszek93,Trac125,Serokipawlowski,Grzsta9,Kubcio1000,Badziu,Mati7766,Jasek,Cashpoint,Hetmanek,Sobaczek Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. 93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu!
Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. kliknij w brzuszek pajacyka Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. w 5 groszy w serduszku Kliknij : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. w chlebek z lewej strony.
Pomożesz chorym i głodującym dzieciom... POMOGĘ TOBIE to nic Cię nie kosztuje $$
Oto Twoja przyszłość : Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. 93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu! Pomagam na PW oraz GG <== Jestem Abstynentem
fan mf 3060 i c-360
jeśli pomogłem daj zimne piwko
93% userów przychodzi na forum tylko po dodatki, jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu!
Przerabiam mody z ls 2009 do ls 2011 i z ls 2011 do ls 2009.