Siema to moje intro myślę, że będzie gościło w moich filmach
Siema to moje intro myślę, że będzie gościło w moich filmach
fajna zapowiedź ale szkoda że na orginalnej mapce
Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !
@ursushdk To nie jest zapowiedź tylko Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. >.< (tak, podałem o muzyce, ale chodzi mi o początek definicji)
Do tematu: Ładnie, chociaż wprowadziłbym kilka poprawek. Po 1 nie widać dokładnie nazwy użytkownika (za szybko ten napis przelatuje). Po 2 stale nie wyłączony HUD (a w intrze to powinien być, choćby ze względów estetycznych). Po 3 oryginalna mapka i maszyny (wyjątek potwierdza regułę, mówię o 1 traktorze). Zatem jak na intro 3,5/5 za chęci.
Nawet nawet. W jakim programie robiłeś?
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
Dzięki.
W ulead video studio 11
---------- Post dodany o godz. 21:10 ---------- Poprzedny post został dodany o godz. 21:08 ----------
A co ci przeszkadzają oryginalna mapka i mody ?
Wydaje mi się ze wiekszosć graczy woli grac na bardziej polskich modach, dlatego tez w takich wstępach wiekszą uwagę by one przyciagały. Być moze oto mu chodzilo. Ale i tak ogólnie spoko Ci wyszlo.
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.
100 postów - 22 luty 2012 20:47
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)