Siema wszystkim od dzisiaj postanowiłem ze bd robił filmy do ls i wstawiał je na yt.com Czasami bd to filmy z mp czasami z sp bd na zmianęDzisiaj przedstawię wam pierwszy filmik jaki zrobiłem on był zrobiony jakiś rok temu ale oceńcie sami
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. Nie krytykujcie zbyt mocno bo ten filmik sam wiem ze jest cienki ale trzeba spróbowaći mam prośbę jakie znacie fajne programy do obróbki filmów podajcie proszę

LinkBack URL
About LinkBacks
Dzisiaj przedstawię wam pierwszy filmik jaki zrobiłem on był zrobiony jakiś rok temu ale oceńcie sami
Odpowiedz z cytatem

Ja filmiki obrabiam w Sony Vegas Pro 11. I na przyszłość dawaj muze do filmów bo diesela to sie człowiek nasłucha jak wyjdzie na wioskę/miasto xD

Ursus jest bogiem , orka nałogiem , sianie zabawą a ropa podstawą!staram się o wyszą rangępomogłem
postaw browca!
:90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do swojej sygnatury Trollom, spamerom i NEO mówię stop!Jesteś za?Dodaj do podpisu !