Siema . Sciagnalem z XXX agrar simulator 2011 zainstalowalem wlaczam i gdy juz uruchamia sie menu to praktycznie nic nie widac tylko takie kropki jak by ktos malowal to sprayem w paincie i zaczalem klikac i jakos uruchomilem ja i nie mam ani zadnego sprzetu ani nic i jeszcze sie do tego wiesza czy na max wymaganiach czy na srednich czy na minimum jest tak samo .Pomocy bo nie mam pojecia co robic z tym fantem .
Posiadam GF7300gt 256mb Shader 3.0 ,procesor 3.0ghz , 1.14gb ramu windows 7
Jak by ktos byl tak mily to albo tu w temacie prosze o odpowiedz albo prywatnie na gg 9209998
1. Warn x3 za piractwo
2. Twój komp nie nadaje się do tej gry.
3. Tylko głupek instaluje win 7 na nieco ponad 1GB RAM.../KamilW
Dziecko sam system zużywa prawie 1GB RAM, widać że rodzice kupili ci komputerek w markecie i się cieszysz...
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. "Kto postem wojuje, ten od bana ginie!" Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
Eh... Nie będę kłócił się z debilem bo sprowadzi mnie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem... Twój komp to szajs... Nadaje się co najwyżej na gry z 2008-9 roku... Zapewne procek to 1 rdzeniowy Intel Pentium, grafa wydajnością do może i w Mario się wykaże... A RAM... 1,14GB ja w XP miałem 2GB żeby pograć w lepsze gierki, a ten na 7 nieco ponad 1 GB ma... Dziwie się że ci się system nie zawiesza...
Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.
93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu. Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki. "Kto postem wojuje, ten od bana ginie!" Tylko zarejestrowani i aktywni użytkownicy mogą widzieć linki.